Naslovnica / Iz medija - Pri kraju radovi u Zagrebačkoj ulici, cesta se za promet otvara danas u 15 h
24
ruj

Iz medija - Pri kraju radovi u Zagrebačkoj ulici, cesta se za promet otvara danas u 15 h
24.09.2020

FOTO: Pri kraju radovi u Zagrebačkoj ulici, cesta se za promet otvara danas u 15 h

U Zagrebačkoj ulici u Varaždinu privode se kraju radovi na izgradnji Jugozapadnog kanalizacijskog kolektora koji će omogućiti priključivanje većeg broja domaćinstava na novi kolektor, a cesta će biti otvorena danas u 15 h.

Prema riječima gradonačelnika Ivana Čehoka, ovdje je bila riječ o vrlo kompleksom zahvatu. - Ovdje je trafostanica i da se tu bilo koji vod prekinuo, pola grada bi izgubilo struju. Ono što je vrlo važno reći je da se ovdje spajaju jugoistočni i jugozapadni dio kolektora i mi ćemo sada imati prsten oko grada konačno spojen - rekao je Čehok i dodao kako je 68 domaćinstava za samo 2000 kuna dobilo priključak na kanalizaciju upravo zahvaljujući tome što se ovo pripojenje spojilo uz aglomeraciju. Prema najavi direktora Varkoma Željka Bunića, u listopadu kreću radovi na spajanju nove kanalizacije između ulice Tomislava Miškulina i novog jugozapadnog kolektora.

Izvor: evarazdin, 24.9.2020, https://evarazdin.hr/nasim-krajem/foto-pri-kraju-radovi-u-zagrebackoj-ulici-cesta-se-za-promet-otvara-danas-u-15-h-386968/

Vrh