Naslovnica / Dogovor o mini predstavljanju Projekta učenicima osnovnih škola Projekt aglomeracije Varaždin predstavit će se i osnovnoškolskoj populaciji! 
13
pro

Dogovor o mini predstavljanju Projekta učenicima osnovnih škola Projekt aglomeracije Varaždin predstavit će se i osnovnoškolskoj populaciji! 
13.12.2018

Projektnim aktivnostima predviđeno je deset mini predstavljanja Projekta s ciljem da se upoznaju učenici, nastavnici, roditelji te mediji i opća javnost s Projektom čiju provedbu podupire Europska komisija. U dogovoru sa školama provest će se prezentacije edukativno-promotivnog karaktera na način primjeren njihovoj dobi kako bi se potaknulo zanimanje djece za Projekt i ukazalo na važnost promjena koje će donijeti njegova realizacija.

Iz tog je razloga 13. prosinca 2018. godine u prostorijama Varaždinske županije održan uvodni sastanak tima za provođenje informiranja javnosti i vidljivosti Projekta i tima za upravljanje Projektom s ravnateljima osnovnih škola s obuhvata zahvata aglomeracije Varaždin. Cilj sastanka bio je upoznati ravnatelje škola s planiranim aktivnostima te najaviti radni sastanak predstavnika škola i tima za vidljivost i informiranje u siječnju 2019. godine na kojem će se razmijeniti mišljenja i prijedlozi vezano uz predstavljanje Projekta mlađim osnovnoškolcima kao i način suradnje učenika ovisno o njihovoj dobi. Samo predstavljanje Projekta predviđeno je za ožujak povodom obilježavanja Svjetskog dana voda

Vrh